Traumaverwerking

Een trauma begint met een heftige gebeurtenis. En een trauma ontstaat als je deze gebeurtenis niet goed kan verwerken en dat lukt bijna niemand alleen. Daarom ben ik er om je te helpen. Neem in ieder geval contact met mij op en vertel je verhaal. Dat lucht al enorm op en is het begin van je verwerking.

Vaak lijkt het erop dat je het trauma een plek hebt weten te geven. Het lijkt alsof je er geen last meer van hebt. In werkelijkheid ligt de heftige emotie die de gebeurtenis bij je los gemaakt heeft opgeslagen in je onderbewustzijn. Maar dan kan het toch opeens naar boven komen en dan heb je geen grip meer overĀ  je gevoelens. Je kunt last krijgen van nachtmerries, woedeaanvallen en je bent verdrietig.

Het is dan belangrijg dat we je veiligheid en vertrouwen gaan herstellen. Als we samen aan de slag gaan, dan is het belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij. Tijdens de therapie maken we verdere duidelijke afspraken over het verloop van de behandeling.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.