Over Marjolein

Als kind was ik al in mensen geïnteresseerd. Op de lagere school keek ik goed wat iedereen deed en op de middelbare school boeide het vak maatschappijleer mij het meest. Mensen zijn verschillend en gedragen zich anders. Fascinerend vind ik dat! Wat houdt iemand bezig? Waarom doet iemand wat hij doet?

Het begeleiden van mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Als reïntegratiecoach van langdurig en chronisch zieke mensen ben ik veel verschillende problemen tegen gekomen waarmee mensen in hun leven te maken krijgen. Na vijf jaar wilde ik me meer verdiepen in de psychische- en verslavingsproblematiek en zodoende ben ik gaan werken bij een GGZ instelling voor verslavingszorg.

Ik heb mijn opgedane kennis en ruime werkervaring aangevuld met een HBO opleiding voor psychosociaal therapeut. Tijdens deze opleiding zijn verschillende therapeutische gesprekstechnieken, psychologische stromingen en psychopathologie aan bod gekomen. Ik heb ook mezelf beter leren kennen. Hoe sta ik eigenlijk in het leven? Deze studie is een aanzet geweest om me verder te blijven ontwikkelen.

Door mijn opleidingen en werkervaring in het bedrijfsleven, geestelijke gezondheidszorg en jeugdhulpverlening ben ik breed georiënteerd. Ik bekijk hulpvragen vanuit verschillende invalshoeken. Ik vind het interessant en een uitdaging om mensen te begeleiden en te zien hoe ze door vernieuwde inzichten, kennis en ervaring met vertrouwen een volgende stap kunnen maken.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet langer, bel mij en neem contact met mij op.