Psycholoog Maarssen

Ik ben Marjolein van Lun en ik werk al jaren als therapeut vanuit mijn eigen praktijk in Maarssen. Je kunt met een groot aantal klachten en problemen bij mij terecht. Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurt in het eerste gesprek, de intake. Samen kijken we wat je hulpvraag is, waar je tegen aanloopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken.

Afhankelijk van jouw hulpvraag combineer ik verschillende therapievormen met elkaar. Mijn wens is dan ook om je handvatten te geven om je probleem zelf op te lossen. Niet alleen nu, maar ook voor later.

Misschien loop je al even rond met je klacht en vind je het nu echt tijd om er iets aan te doen. Verstandig, want iedereen zit weleens in de knoop met bepaalde problemen, soms gaat een klacht nou eenmaal niet vanzelf zomaar over. Neem contact met mij op en stel je vraag of maak bij mij een afspraak.

De behandeling bij mij
Je krijgt bij mij eerst de tijd om rustig je verhaal te vertellen. Dat is vaak al fijn. Zo kom ik erachter wat er aan de hand is en kan ik je vertellen hoe ik je kan gaan helpen. Dit doe ik vooral door te luisteren en mijn behandeling af te stemmen op jouw doel.

“Ik ben Marjolein erg dankbaar voor het feit dat ze me heeft willen begeleiden tijdens het verwerken van mijn trauma middels een aantal EMDR behandelingen en raad inmiddels die mensen in mijn omgeving die ook wat hulp kunnen gebruiken aan om ook eens een afspraak te maken bij Marjolein.” Lees meer ervaringen van mijn clienten.

Je bent niet de enige
Het is ook goed om te weten dat er veel anderen zijn met soortgelijke problemen. Je hebt nu misschien het gevoel dat je de enige bent die dit meemaakt. Maar dat is niet waar. De realiteit is dat er op dit moment ontzettend veel mensen zijn die vastlopen in hun leven. Velen hebben de weg naar therapie al gevonden en hun problemen kunnen oplossen.

Voorbeelden van klachten en problemen waarvoor mensen een afspraak bij mij maken:

Je kunt echter ook met algemene vragen en problemen zitten. Over je leven, relatie, je werk, zingeving. Je wilt het anders, je hebt het idee dat je nu vast zit en je vindt het maar lastig om verder te gaan. Als je het nu even niet meer weet en geen uitweg weet te vinden naar hoe het anders en beter kan. Ook op deze momenten kun je op mij een beroep doen.

Ook zijn er fysieke problemen die eigenlijk een oorsprong hebben vanuit je innerlijk. Je lichaam vertelt vaak dat er iets aan de hand is. Denk aan rug-, schouder-, en nekklachten of slapeloosheid of hoofdpijn. Het zijn vaak uitingen lichamelijke uitingen van een mentaal vraagstuk. De burn-out is ook een goed voorbeeld: dat je zo moe bent komt door al die druk en stress die je hebt ervaren.

Kom een keer bij mij op gesprek
Bij mij in de praktijk sta jij centraal en gaan we samen kijken naar wat jouw potentieel is, maar ook hoe je in elkaar zit en wat jouw valkuilen zijn. En wij kijken ook naar welke patronen je gebruikt in je leven. Zo gaan we samen werken aan groei en veranderen.

Verder is het goed om te weten dat ik aangesloten ben bij deĀ Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Maak een afspraak bij mij
Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.