Relatietherapie Maarssen – Marjolein van Lun

Hebben jullie te vaak ruzie met elkaar en zijn er problemen die onopgelost tussen jullie in blijven hangen? Zelfs de beste relaties kunnen soms op een punt komen waarop dingen niet meer vanzelf lekker lopen. Dit heeft in iedere relatie weer een andere oorzaak: soms is het vertrouwen weg, soms lijkt de passie minder te zijn geworden en andere stellen maken iedere dag weer hevige ruzie. Een eerlijk en onafhankelijke blik is dan soms nodig om door te kunnen met je partner.

Ik bied tijdens de relatietherapie de partners de gelegenheid om op een vrije en open manier te communiceren over hun problemen. Om dit ook in de thuissituatie te kunnen doen, bied ik jullie inzichten en handvatten om patronen te doorbreken waardoor een stabiele en positieve liefdesrelatie weer mogelijk is.

Belangrijk is om te onthouden dat het nooit te laat is om te werken aan je relatie. Zolang jij en je partner bereid zijn om er energie te steken, is het nooit te laat om aan therapie te beginnen.

Hoe ziet relatietherapie er bij mij uit?
We onderzoeken samen de geschiedenis van de relatie en van beide partners afzonderlijk. Zo krijgen we inzicht in het verloop van de relatieproblemen en welke individuele factoren hier een rol in gespeeld kunnen hebben.

Ik werk o.a. met EFT, Emotionally Focused Therapy
Met deze methode werken we bij aanvang aan de communicatiepatronen. Je leert patronen binnen jullie relatie te herkennen, te begrijpen, stop te zetten en te veranderen. Hiernaast wordt er aandacht besteed aan relatiekwetsuren, intimiteit en de toekomst. Het doel is dat de emotionele verbondenheid tussen jullie verstevigd wordt.

Helaas neem ik op dit moment geen nieuwe cliƫnten aan voor relatietherapie.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt over relatietherapie. Het maakt mij niet uit wat jullie vraag precies is, ik help jullie graag weer op weg in mijn praktijk in Maarssen.