Relatietherapie Maarssen – Marjolein van Lun

Hebben jullie te vaak ruzie met elkaar en zijn er problemen die onopgelost tussen jullie in blijven hangen? Zelfs de beste relaties kunnen soms op een punt komen waarop dingen niet meer vanzelf lekker lopen. Dit heeft in iedere relatie weer een andere oorzaak: soms is het vertrouwen weg, soms lijkt de passie minder te zijn geworden en andere stellen maken iedere dag weer hevige ruzie. Een eerlijk en onafhankelijke blik is dan soms nodig om door te kunnen met je partner.

Ik bied relatietherapie aan waarbij we de partners op een vrije en open manier de belangrijkste problemen tussen hen oplossen. Daarnaast leer je hoe je bepaalde conflicten buiten de deur kunt houden en hoe je op een goede, niet schadelijke manier ruzie kunt maken. Jullie zullen alle ingrediƫnten voor een stabiele en positieve liefdesrelatie meekrijgen bij Relatietherapie Maarssen, zodat jullie de relatie weer een heel nieuw leven kunnen inblazen.

Belangrijk is om te onthouden dat het nooit te laat is om iets te verbeteren. Zolang jij en je partner bereid zijn om ruzies op te lossen en om energie te steken in jullie relatie dan valt er een hoop te bereiken.

Hoe ziet bij mij relatietherapie er uit?
We onderzoeken samen de geschiedenis van de relatie en van beide partners afzonderlijk. Zo krijgen we inzicht in het verloop van de relatieproblemen en welke individuele factoren hier een rol in gespeeld kunnen hebben.

We bespreken de problemen tussen jullie en kijken samen naar welke gerelateerd zijn aan de relatieproblemen.

Ik werk met EFT, Emotionally Focused Therapy
Met deze methode werken we in grofweg drie fases. Op deze manier leer je patronen binnen jullie relatie beter herken en begrijpen. Zo kun je jouw behoeftes en angesten beter inzien en besproken. Om zo uiteindelijk stap voor stap uit deze patronen te komen. En leer je elkaar hulp, steun en begrip te vragen.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt over relatietherapie. Het maakt mij niet uit wat jullie vraag precies is, ik help jullie graag weer op weg in mijn praktijk in Maarssen.